<
Wie Wat realisaties Contact In de kijker

logo.jpg

NIBE F2040

De NIBE F2040 monoblok Lucht/Water warmtepomp in combinatie met de alles-in-één binnenunit VVM, een flexibele systeemoplossing voor verwarming en warm water.

Nieuwbouw of renovatie, dankzij het uitgebreide gamma, steeds een oplossing!

Foto: links binnenunit VVM, rechts buitenunit F2040.

fotonibe.jpg

Flexibele systeemoplossingen:

De nieuwe Lucht/Water buitenunit NIBE F2040 bestaat in verschillende vermogens en is voorzien van een inverter-gestuurde compressor. In combinatie met één van de VVM binnenunits kan er gesproken worden over een totaaloplossing. De binnenunit omvat een boiler, een buffervat, de controle-unit van het systeem, de laag-energie circulatiepompen,... en is verder uitbreidbaar met externe warmtebronnen zoals zonne-energie of een ketel voor bivalente werking. Mogelijkheid voor het sturen van verschillende verwarmingskringen (met andere temperaturen), uitbreidbaar voor zwembadverwarming. U merkt het...voor elk project is er wel een passende oplossing. Interesse? ECO-TECHNIX bekijkt voor u graag welke systeemoplossing past voor uw project! eco-technix

Quality made in Sweden, getest in het koude Zweedse klimaat biedt NIBE superieure kwaliteit: Hoge COP, Stille werking, Gegarandeerd comfort,... u heeft als klant niets om van wakker te liggen. Meer algemene info over warmtepompen.

Voor meer info, neem vrijblijvend contact op met eco-technix.

Nieuws